Word reisconsulent!

Wat wordt van mij verwacht als consulent?

Als reisconsulent ben je het visitekaartje van Facile Media. Je bezoekt camperplaatsen in heel Europa en controleert de informatie die wordt gepubliceerd in de campergidsen en digitale hulpmiddelen. Je maakt ook mooie foto’s van de locaties en maakt een praatje met de beheerders/eigenaren en andere camperaars.
winsenluhe_23800_2.jpg

Welke route kan ik rijden?

Jaarlijks krijg je een aanbod met een aantal gebieden. Jij geeft op basis van dit aanbod bij ons aan welke gebieden jouw eerste, tweede en derde keus zijn. Op basis van de gekozen gebieden maken wij camperroutes voor je met ongeveer 30 á 40 camperplaatsen. Er zijn geen vaste routes, dus wij proberen zo goed als we kunnen om de routes te verdelen, met behulp van de opgegeven voorkeuren.

Onze consulentroutes moeten worden gereden tussen mei en september. Gebieden kunnen een specifieke bezoekperiode hebben dat is al zichtbaar bij het aanbod. Hoelang je over de route doet, dat is je eigen keuze. Zolang wij maar alle benodige gegevens voor de afgesproken tijd binnen hebben.

Hoe weet ik wat ik moet doen?

Wij zorgen dat jij goed voorbereid op pad gaat. Een keer per jaar geven wij instructies. Tijdens deze bijeenkomst leer je bijvoorbeeld wat je moet doen op een camperplaats, krijg je een fotoworkshop en vertellen we je hoe je de gegevens moet verwerken.

Image
fas fa-euro-sign

What's in it for me?

Uiteraard wil je ook graag weten wat je als reisconsulent van ons kunt verwachten. Als reisconsulent ontvang je:

 • Een onkosten- en kilometervergoeding
  Als reisconsulent ontvang je van ons een onkostenvergoeding per bezochte camperplaats. Ook krijg je een kilometervergoeding voor de afstand die je aflegt tijdens je route. Dit betekent niet dat je de reiskosten van je huis naar het startpunt van je route volledig vergoed krijgt.

 • Producten van Facile Media
  Als reisconsulent voor Facile Media profiteer je van een aantal voordelen. Je krijgt namelijk gratis toegang tot alle producten van Facile Media, zoals de jaarlijkse campergids, de Camperstop-App, en het online platform Camperstop.com. Zo kun je altijd de beste camperplaatsen vinden en boeken, waar je ook bent.

 • Unieke reiservaringen
  Als reisconsulent heb je de kans om de mooiste plekken van Europa te ontdekken met je camper. Je bezoekt plaatsen die je anders niet snel uitzoekt. Maar het leukste van je werk als reisconsulent is misschien wel de interactie met de mensen die je onderweg ontmoet, van beheerders tot andere camperaars. Elke reis die je maakt als consulent is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

 • Korting bij Camperreiswinkel
  Iedere reisconsulent krijgt korting bij de webshop Camperreiswinkel.nl.


Ik wil me aanmelden als reisconsulent

Wat leuk dat je je wilt aanmelden als reisconsulent voor Facile Media, daar zijn wij erg blij mee! Aanmelden kun je eenvoudig via onderstaande button.

Wat gebeurt er na je aanmelding? We selecteren de beste kandidaten op basis van je gegevens. Word je geselecteerd? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek leren we je graag beter kennen en vertellen we je alles wat je wilt weten over het consulentschap.


Klik op de button hieronder en vul het formulier in.

Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe reisconsulent!

+31 (0)13 204 50 91

+31 (0)13 204 50 91

info@consulentenweb.nl

info@consulentenweb.nl

Kraaivenstraat 25-49a, 5048AB Tilburg

Kraaivenstraat 25-49a, 5048AB Tilburg